القاب نینجوتسو

سنسی:

سنسی یک لغت عمومی به معنی مربی و آموزش دهنده است، در رشته‌های مختلف لقب سنسی از دان‌های مختلف شروع می شود. بعضی رشته‌ها از دان یک و برخی دیگر از دان چهار، اما نکته مهم این است که عبارت سنسی به تمام افرادی که نقش مربی دارند اطلاق می‌شود. اینکه وی دارای چه ردی بالایی باشد تاثیری در عدم بکارگیری این عبارت ندارد.

توجه: هنگام صدا زدن اساتید تنها از عنوان سنسی استفاده می‌شود، بکار گیری القاب رنشی، کیوشی و هانشی اشتباه است و این القاب تنها عناوینی رسمی است و نشان دهنده جایگاه فرد و عموما هنگام مکاتبات و امور رسمی مورد استفاده قرار می‌گیرد

رنشی:

این لقب از القاب نین جوتسو نمی‌باشد. ولی گاها در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است ‌که بکارگیری آن غلط به نظر می‌رسد. در شیتوریو کاراته امکان دریافت این لقب در شرایط خاصی برای کسانی که دان شش داشته باشند، و سن آنان بیشتر از ۳۵ سال باشد، ممکن است . 

کیوشی:

این لقب هم مانند رنشی در نین جوتسو وجود نداشته است. این عنوان زمانی به فرد داده می‌شود که فرد دارای دان ۷ یا بالاتر و ۴۸ ساله باشد. همچنین باید حداقل ۶ سال از زمان دریافت مدرک دان شش و همچنین لقب رنشی آنها گذشته باشد. ارائه تز در مورد تکنیک، تاکتیک و فلسفه نیز ضروری است.

هان شی:

این عنوان به افراد دارای دان ۸ و سن ۵۸ سال و بیتشر اعطا می‌گردد. از دیگر پیش نیازهای آن گذشتن بیش از ۱۰ سال از مدرک کیوشی و دان ۸ می‌باشد. همچنین ارائه تز در مورد تکنیک و تاکتیک و فلسفه در حدود ۲۰۰۰ کلمه مورد نیاز است. افرادی که به این درجه می‌رسند اجازه دارند به صورت عملی به ارائه تز خود و تمرین آن بپردازند.

او- سنسی (اوسنسی):

این عنوان به معنی استاد بزرگ است، در مدارسی که چند نفر به درجه سنسی و مربی‌گری می‌رسند به کسی که بالاترین درجه دارد اطلاق می‌شود. هرچند هنگام صدا زدن‌های معمول باز هم باید عبارت سنسی را به کار برد. هنگامی که می‌خواهیم مشخص کنیم که دقیقا با استاد بزرگ صحبت می‌کنیم نه دیگران از این عبارت استفاده می‌کنیم یا هنگام ادای احترام. البته در رشته‌ی آیکیدو این عنوان تنها برای بنیانگذار این سبک موریهه اوشیبا به کار برده می‌شود.

کانچو:

این عنوان به معنی بنیانگذار، مدیر ارشد، هدایت کننده، به کار گرفته می‌شود.

سوکه:

ریس یک سبک، یا بزرگ فامیل

توجه داشته باشید که دریافت عناوین رنشی، کیوشی و هانشی تنها با رسیدن به دان مورد نظر یا گذشت زمان امکان پذیر نمی‌باشد و افراد خاصی که علاوه بر موارد گفته شده، توانایی های دیگری را داشته باشند ممکن است این عنوان را دریافت نمایند.

به علت ویژگی های رشته نین جوتسو که همواره در خفا و سایه بوده است، کمتر ممکن بوده است که فردی هنگام بیان و ارتباط برقرار کردن با دیگران مخصوصا ارتباطات رسمی نیاز به عنوان نمودن درجه و مقام خود داشته باشد. پس به کارگیری القاب رنشی، کیوشی و هان شی در مورد اساتید این رشته خیلی دور از ذهن به نظر می‌آید


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


برچسب‌ها:

تاريخ : 1 / 3 / 1390برچسب:, | 1:9 PM | نویسنده : واتاچی-آی |